Susan Wilander

Hei, olen Susan Wilander, Viestintävelho. Tavoitteenani on tehdä toimivan verkkoviestinnän taikuudesta arkipäivää. Siihen päästään palvelumuotoilun keinoin.

Tiedätkö mitä asiakkaasi haluavat? Anna heidän kertoa se sinulle itse! Palvelumuotoiltu verkkosivusuunnitelma muuttaa teknisiin ominaisuuksiin keskittyvän projektin asiakasta kuuntelevaksi. Kun tiedät asiakkaan tarpeet, osaat myös vastata niihin verkkoviestinnässäsi.

Viestintävelhon ideana on tuoda palvelumuotoilu myös pienyritysten ja yhdistysten saataville. Se tarkoittaa yksilölliset resurssit ja tarpeet huomioivaa palvelumuotoilukonseptia, jonka kustannukset eivät nouse taivaisiin. Se tarkoittaa sinulle mahdollisuutta kuunnella asiakasta ja toteuttaa palveluita, joita asiakkaasi haluavat ja arvostavat. Luomalla positiivisen asiakaskokemuksen, tuotat myös yrityksellesi positiivisen tuloksen.

Verkkosivusto on usein asiakkaan ensimmäinen kontakti yritykseen. Ensivaikutelman voi tehdä vain kerran. Autan sinua varmistamaan, että se on positiivinen. Asiakkaan huomion saaminen ja siitä kiinnipitäminen ratkaisee yrityksesi tuloksen. Siksi haluan auttaa sinua luomaan mahdollisimman onnistunutta, toimivaa verkkoviestintää.

Olen työskennellyt viestinnän parissa eri tehtävissä parikymmentä vuotta. Koulutukseltani olen VTM viestinnästä, lisäoppia olen hankkinut mm. palvelumuotoilusta, kasvatustieteistä ja taiteista.

Tutustu palveluihini ja ota yhteyttä!

Susan_Wilander

Viestintävelho,
Susan Wilander

Bartolomeus Oy
+358400510457
susan@wilander.fi

Rajametsäntie 9 B
00620 Helsinki